À La Carte

À La Carte

  • Testenine s paradižnikovo omako Testenine s paradižnikovo omako
    8.5

    Testenine s paradižnikovo omako

    Testenine, rustikalna paradižnikova omaka, bazilika, mozzarella fior di latte
  • 10.9

    Testenine s piščancem

    Testenine v parmezanovi omaki s piščancem, mlada špinača, ratatouille
  • 16.9

    Rostbif steak s prilogo NOVO!

    Rostbif steak, priloga - naj jo za vas izbere naš kuhar
  • 12.9

    Piščanec s prilogo NOVO!

    Piščančji file, priloga - naj jo za vas izbere naš kuhar
  • 14

    Riba s prilogo NOVO!

    Piščančji file, priloga - naj jo za vas izbere naš kuhar
  • 9.9

    Testenine z lovsko omako

    Testenine, govedina v omaki, gobe, slanina
  • 8.9

    Radič na toplo KOSILO

    Radič - mešan, topel krompir, popečena slanina, kuhano jajce, bučno olje, jabolčni kis (+ juha +mala sladica)
  • Esihflajš Esihflajš
    7.9

    Govedina v solati (“esihflajš”)

    Kuhana govedina, poširano jajce, paradižnik, paprika, bučno olje, jabolčni kis

Jed na žlico

  • Golaž Golaž
    6

    Golaž

    Golaž (pon-sre)

  • 6

    Vampi

  • 0.50

    Kruh

    Domači črni/beli kruh

  • 1.00

    Kruhova rolada

    Kruhova rolada

Juhe

DOMAČA JUHICA POGREJE VAŠO DUŠICO …
NA IZBIRO IMATE DVE VRSTI JUH – VSAK DAN DRUGO ZELENJAVNO (VEGANSKO) JUHO
IN BISTRO MESNO JUHO (GOVEJO/KURJO) Z ZAKUHO

  • 2.00

    Dnevna veganska juha

    vsak dan druga zelenjavna juha

  • 2.00

    Bistra mesna juha z zakuho

    vsak teden domača goveja ali kurja juha

Prigrizki ob pijači

ŽELITE KAJ PRIGRIZNITI OB PIJAČI?
OB VINU VEDNO PAŠE KAK KOŠČEK SIRA ALI PRŠUTA,
DA NE GOVORIMO O NAŠI OKUSNI DOMAČI PAŠTETI …

  • 9.00

    Plošča sirov

    sirni narezek

  • 9.50

    Plošča mesnin

    narezek z različnimi sušenimi mesninami in sirom

  • 3.00

    Domača pašteta

    domača piščančja pašteta, domači kruh 

  • 3.00

    Domača zaseka

    domača zaseka, domači kruh 

Sladice

TAKŠNIH, KOT SO NAŠE DOMAČE TORTICE, NE NAJDETE NIKJER V MESTU … PEČEMO JIH SAMI. RAZNIH SORT.
STE ŽE KATERO POSKUSILI?

  • 4.3

    Domače tortice

    različne vrste domačih tort

  • 4,3

    Marlenka

    Klasik, čokolada, brezglutenska

Solatni krožniki

PRI NAS LAHKO POSKUSITE PRECEJ NEKLASIČNE SOLATNE KROŽNIKE – MESNE IN VEGANSKE.
PUSTITE SE PRESENETITI …

  • 8.00

    Cezarjev solatni krožnik

    Listnata solata, ocvrto piščančje meso, češnjev paradižnik, korenje, cezarjev solatni preliv

  • 7.90

    Lososov solatni krožnik

    Listnata solata, dimljen losos, pečen paradižnik, avokado, domači krutoni, jogurtov solatni preliv

  • 9.00

    Čičerikin solatni krožnik

    Listnata solata, orehi, čičerikini ocvrtki, okisana redkev in rdeča čebula, bučna semena, bučni solatni preliv

Zajtrk

Dobro jutro!

Z A J T R K : 8 . 0 0 – 1 1 . 0 0

  • 1.6

    Masleni rogljički

    Navadni, s čokolado ali marmelado

  • 2.8

    Sendviči

    Tramezin s pršutom, tuno ali vegetarijanski

  • 1.00/3.00

    Namazi

    • Med, marmelade, maslo, margarina - 1.00
    • Pašteta, zaseka, humus, bučni namaz - 3.00
  • 0.50

    Domači kruh

    Beli, črni

  • 5.90

    Toast s poširanim jajcem

    Domači toast, avokadova solatka, poširano jajce

    • vege
    • losos
    • slanina
  • 5.90

    Popečen kruh z jajčno omleto

    Popečen kruh, umešano jajce, pečen češnjev paradižnik

    • pršut
    • losos
    • avokado
  • 5.90

    Obložen kruh s čičeriko

    Obložen kruh, humus, domači čičerikin polpet, oreščki, krema sladkega krompirja, okisana redkev

  • 20.00

    Gledališki zajtrk za dva

    izbor mesnin in sirov, domača pašteta, okisana zelenjava, jajce po izbiri (umešano, na oko), jogurt s sadjem, sveže sadje, kava ali čaj, naravni sok, penina (po 10. uri) / 20 €

  • 5.00

    Slovenski zajtrk

    Izbor mesnin in sirov, maslo, med, sveža zelenjava, jabolko

  • 3.50

    Jajce za zajtrk

    Umešano jajce / jajce na oko

  • 4.50

    Jajčna omleta

    Zelenjavna / mesna

  • 2.50

    Sveže sadje

    Porcija sadja

  • 3.00

    Domači naravni sokovi

    jabolko, breskev, malina, robida, grozdje